Mnenje

0
Deli

ZAUPANJA VREDEN PARTNER Z BOGATIM ZNANJEM O BLAGOVNI ZNAMKI BIOGAIA

V želji okrepiti prepoznavnost svojih probiotičnih izdelkov smo pred več kot desetletjem, natančneje leta 2007, začeli sodelovati s podjetjem Ewopharma. Po uspešnem začetku sodelovanja danes to zajema notifikacijo, distribucijo, prodajo in trženje izdelkov BioGaia v 15 državah Srednje in Vzhodne Evrope.

V tem času nismo s pridom izkoriščali samo bogatih izkušenj podjetja Ewopharma na teh trgih, temveč tudi njihovo strokovno znanje iz trženja zdravil in izdelkov za zdravje potrošnikov. Ponašajo pa se tudi z bogatim znanjem o naših izdelkih in blagovni znamki BioGaia, zato so med našimi tremi najpomembnejšimi globalnimi partnerji.

Podjetje Ewopharma cenimo kot izjemno profesionalnega partnerja, ki mu lahko povsem zaupamo. Vsekakor bi ga priporočili vsem, ki bi radi izkoristili potencial teh rastočih trgov (samo ne povejte tega našim konkurentom).

0
Deli

Strokovnost in odprtost v našem partnerstvu s podjetjem Dr. Falk Pharma

S podjetjem Ewopharma uspešno sodelujemo že več kot dvajset let. Skupno poslovanje smo začeli z znamkama Salofalk® in Ursofalk® v nekaj izbranih državah, vse to pa je preraslo v dolgotrajno sodelovanje, v okviru katerega podjetju Ewopharma zaupamo trženje, prodajo in registracijo obsežnega nabora izdelkov Dr. Falk po vsej vzhodni Evropi.

Podjetje Ewopharma ima v tej regiji obsežno in uveljavljeno mrežo, kar nam je omogočilo razširiti svoj obseg. K temu je močno pripomoglo strokovno znanje podjetja Ewopharma in poznavanje omenjenih trgov, na katera bi bilo sicer težko prodreti. Podjetje Ewopharma je zaupanja vreden partner, naše sodelovanje pa vselej spremljata strokovnost in odprtost.