NAŠE VREDNOTE

Kot švicarska ura

Kot švicarsko podjetje si prizadevamo izražati vrednote, povezane z našo državo in ljudmi. Držimo se svojih obljub ter spoštujemo roke in dogovore, hkrati pa vedno zagotavljamo kakovost in zanesljivost na vseh področjih. Kot smo navajeni pri Švici in Švicarjih, tudi mi združujemo stabilnost, ki jo zagotavlja naša dolgoletna tradicija, ter prilagodljivost, zagotovljeno s sodobnim agilnim pristopom in učinkovitimi postopki odločanja.

Strast

Naše podjetje je bilo ustvarjeno iz strasti in to še danes vpletamo v svoje delo. Naše ekipe imajo rade svoje delo in se za naše partnerje z veseljem potrudijo po najboljših močeh. To navdušenje spodbuja miselnost, da ni nič nemogoče, zaradi katere smo tudi tu, kjer smo danes, in nam bo pomagala rasti tudi v prihodnje.

 

TRADICIJA

Naša dolgoletna tradicija je zagotovilo za bogate izkušnje in strokovno znanje, na podlagi katerih smo bili uspešni v preteklosti in smo še danes ter bomo seveda tudi v prihodnje. Prizadevamo si za vzpostavljanje dolgoročnih partnerstev, da bi skupaj s svojimi partnerji dosegli vzajemno korist. V tej dinamični panogi cenimo tradicijo, vendar razumemo pomembnost razvoja – podjetja Ewopharma in svojih partnerjev.

Odgovornost

Pri podjetju Ewopharma se zavedamo odgovornosti, ki jo imamo pri opravljanju svojega dela – ne samo do partnerjev, temveč tudi do bolnikov s potrebami po zdravljenju, ki ga tržimo. Močno se posvečamo etičnemu poslovanju ter svojim ekipam zagotavljamo izobraževanje in usposabljanje, ki ga potrebujejo za opravljanje svojega dela skladno z notranjimi in zunanjimi pravili in predpisi.

 

Zvestoba

Ponosni smo na zvestobo svojih zaposlenih. Ewopharma ceni različne kulture in prepričanja ter si prizadeva za delovno okolje, ki v vsakem zaposlenem spodbuja le najboljše. Tako zagotovimo uspešno sodelovanje, ki temelji na zaupanju ter na enakopravni komunikaciji. Menimo, da je to podlaga za dolgoročna partnerstva, ki bodo v prid vsem vpletenim.