GLAVNI SEDEŽ
STORITVE  |   O NAS  |   PARTNERJI V SLOVENIJI  |   IZDELKI  |  
Z več kot 50-letnimi izkušnjami svoj posel poznamo do potankosti
Ewopharma AG je naslednica podjetja Leclerc & Co, ki je bilo ustanovljeno leta 1959. Že od samega začetka smo v našem podjetju osredotočeni na farmacevtske trge srednje in vzhodne Evrope.
 
Z več kot 50-letno prisotnostjo na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Bolgariji in Sloveniji smo pridobili obsežna in poglobljena znanja o teh državah, kar nam omogoča doseganje boljšega položaja na teh območjih.

Naš sedež se nahaja v Schaffhausnu (v Švici), le 40 km od letališča v Zürichu. Zanesemo se lahko ne le na 15 zaposlenih na našem švicarskem sedežu temveč tudi na podporo naših lokalnih pisarn v katerih trenutno zaposlujemo preko 305 visoko usposobljenih  strokovnjakov.
 
Dejavnost Ewopharme zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Podjetjem, ki so naši poslovni partnerji ponujamo svoje storitve bodisi v obliki paketa ali specializirane storitve prilagojene njihovim  potrebam.

Ewopharma je od oktobra 2004  tudi član zveze RX-Alliance, v kateri strokovno sodelujejo uspešna farmacevtska podjetja, ki delujejo na izbranih evropskih trgih.